Van 1970 tot 1975 in loondienst bij Reclameateliers Luhlf op de Lindengracht in de Jordaan van Amsterdam. Begonnen op de tekenkamer voor Stand - en Decorbouw. 

Daar gelijk met mijn neus in de boter: Maquette maken voor de Peugeot stand op de AutoRAI en daarnaast wat spelelementen maken voor 1 vd 8 TV show van Mies Bouwman.

 

Vanaf 1975 eigen baas als freelancer voor diverse standbouwbedrijven en als zelfstandig ondernemer in de reclame en decoratie. Eerst onder de naam Atelier Peter Visser en daarna onder de naam Fisherman Signs.

Van 1993 tot 1997 een VOF onder de naam Vision Expo Decor vanuit Breukelen. Stands, Decorwerk (voor oa Staatsloterijshow, Video en Film productiebedrijven), restaurant inrichting, 3d objecten, etalages, autobelettering etc.

Van 1997 tot 2019 In Maarssen onder de naam Visserdesign veel standbouwprojecten, bedrijf interieurs, tentoonstellingen, showrooms etc. mogen uitvoeren.

Als opdrachtgevers o.a. Zilveren Kruis, Peugeot, Nimava Telecom, Kees Verkade (beeldhouwer), Elmo ICT, Brussaard, Meeting Plaza, Seats2meet, Sybase,  Sailwise, Buhrmann Ubbens,